Kompania

ML Elevators eshte pjese e grupit Medialift Italia

Kompania

Përvoja e shkëlqyer e fituar nga Medialift dhe sistemet e sofistikuara të kompanisë na lejojnë të sigurojmë ashensorë inovativë, modernë dhe risi teknologjike.

HISTORIA JONË

Medialift lindë në 2006 nga një përvojë tridhjetë vjeçare te anëtarëve themelues në sektorin e ashensorëve. Njohja e tregut të produkteve dhe nevojat e kompanive të instalimit, të kombinuara me nje cilësi të shkëlqyer dhe nje përvojë te dizajnit, e bëjnë Medialift një referencë të rëndësishme në sektorin e sistemeve te ulie-ngritjes. Në 17 vjet aktivitet, Medialift ka furnizuar afërsisht mbi 4700 sisteme ngritëse në Evropë.

Ne furnizojmë sisteme tradicionale hidraulike dhe elektrike të ngritjes dhe MRL, të dy standarde, por në veçanti ne jemi të specializuar në sisteme speciale: ashensorë me sipërfaqe te ngushta, sisteme kundër zjarrit EN81.72 dhe gjithashtu DM 15 shtator 2015, sisteme antisizmike EN81.77 (shkalla 1, 2,3), sisteme ATEX me rezistencë ndaj shpërthimit (shkalla G1, G2, H1, H2), sisteme me me puse dhe hapsire headroom te zvogëluar, sisteme speciale.

Në 2010 Medialift fillon një proces ndërkombëtarizimi që do ta çojë atë të operojë në tregun Evropian dhe më pas ndërkombëtar, së bashku me disa partnerë midis prodhuesve kryesorë italianë të komponentëve. Sot Medialift numëron mbi njëqind klientë aktualë të cilët kanë gjetur në kompaninë tonë një pikë referimi të vazhdueshme për biznesin e tyre.

PRODUKTET TONA

ASHENSOR - ASHENSORA MALLI - PLATFORMAT NGRITESE - KABINA

ZBULO ME SHUME'

SHERBIMI YNË NUK NDIKON NE ÇMIMIN PERFUNDIMTAR TE ASHENSORIT

SI PUNOJMË

Ne kemi hartuar një paketë shërbimi që ju mbështet në blerjen e sistemit të plotë, nga studimi i fizibilitetit deri në dorëzimin e vendit të ndërtimit, pa ndikuar në çmimin përfundimtar të ashensorit. 

Studimi i fizibilitetit, vlerësimi i projektit dhe menaxhimi i raportit teknik të porosisë tek furnitorët menaxhimi i konfirmimit të porosisë dhe kordinimi i logjistikës së shërbimit ndaj klientit për ofrimin në vend të transportit pas shitjes.

Seminare ML Elevators

Ajo organizon seminare dhe Open day, dërgon newsletter, reklamon produktet e saj te përdoruesi i fundit (arkitekt, kompani ndërtimi) për të mbështetur operatorët e ngritjes në aktivitetet e tyre të komunikimit, merr pjesë në panaire dhe konventa tregtare për të rritur shikueshmërinë e tyre dhe fuqinë e tyre kontraktuale.

Me shume informacion

Seminari Medialift

Organizza seminari e open day informativi, invia newsletter, pubblicizza i propri prodotti verso l'utente finale (architetto, impresa edile) per supportare gli ascensoristi nell'attività di comunicazione, partecipa a fiere e convention per aumentare la propria visibilità e quindi il proprio potere contrattuale.

Maggiori info

Çertifikime të cilësise

Dizajn me kavo të veçantë të zvogëluar 2019 - 2022

Garanci totale të cilësis për kolaudim (Allegato XI della Direttiva 2014/33/UE Modulo H1)

Vërtetim CENPI

Çertifikime të cilësis Medialift 2021-2023

SELIA OPERACIONALE Autostrada Tir-Dr, km26 Kapanoni me n° Pasurie 59/80 Shijak, Durrës

Tel.fiks: +355 52706231

I realizuar nga Briciole Digitali Web Design & Webmaster Andrea Fontana CONTROL-N

ITA