Kontakte

Cilësia dhe dizajni janë objektivat themelorë në zgjedhjen e ashensorëve, Sistemet ulje-ngritjes dhe platformave të ngritjes. Kontaktoni ML Elevators për informacion ose për të caktuar një takim.

KONTAKTE

Medialift S.r.l.

SEDE LEGALE 

Via della Corte Bruciata 21

20010 Vanzago (MI)

TEL.

+39 02 33 59 12 07

+39 02 33 500 352

FAX

+39 02 33 51 10 90

ML ELEVATORS

SELIA OPERACIONALE

  Për më shumë informacion mbi përpunimin e të dhënave dhe PRIVACY POLICY.

  DEPARTAMENTET

  Sales Manager

  Office manager

  SELIA OPERACIONALE Autostrada Tir-Dr, km26 Kapanoni me n° Pasurie 59/80 Shijak, Durrës

  Tel.fiks: +355 52706231

   

  I realizuar nga Briciole Digitali Web Design & Webmaster Andrea Fontana CONTROL-N 

  ITA