Produktet tona

ASHENSORA

ASHENSORA MALLI

PLATFORMAT NGRITESE

KABINA

Produktet tona

ASHENSORA

ASHENSORA MALLI

PLATFORMAT NGRITESE

KABINA

Produktet tona

ASHENSORA

ASHENSORA MALLI

PLATFORMAT NGRITESE

KABINA

Produktet tona

ASHENSORA

ASHENSORA MALLI

KABINA

CABINE

RISI DHE PROFESIONALIZMI

KARTAT TONA FITIMTARE

Medialift ofron një gamë shumë të gjerë të zgjidhjeve standarde dhe të personalizuara të ngritjes sipas nevojave të klientit.

Forca e dizajnit dhe prodhimit të produkteve tona konsiston në faktin se Medialift është në gjendje të dizajnojë zgjidhje edhe në hapësirat më të ngushta, duke garantuar rehati dhe përshtatshmëri maksimale.

Zgjidhjet tona janë profesionale, shumë të kualifikuara dhe do t’ju ndihmojnë të krijoni një dizajn unik me përdorimin e materialeve inovative dhe të gjeneratës së fundit.

Ashensorët e mallrave nën direktivën e ashensorit me kapacitete nga 200 kg në 8000 kg dhe sipas direktivës së makinerisë me kapacitete nga 200 kg në 320 kg.

Produktet tona janë bërë të gjitha duke ndjekur rregullat dhe standardet e sigurisë.

Ne kemi vite që operojmë në sektorin e instalimit të ashensorëve, kabinave, platformave të ngritjes dhe ashensorëve të mallrave të të gjitha llojeve.

Nga përvoja e fituar në këtë fushë, ne jemi një kompani e kualifikuar e kujdesshme për të siguruar sigurinë e impianteve dhe instalimeve të saj.

Çertifikatat e cilësisë Medialift (të disponueshme në faqen tonë të internetit) na lejojnë t’u ofrojmë klientëve produkte të sigurta, të besueshme dhe me cilësi të lartë.

TË KËRKOJË NJË KUOTË

Plotësoni formularin për një kërkesë të veçantë dhe dërgojeni në departamentin tonë të specializuar.

FORMULARI PUR FUNDIT

SELIA OPERACIONALE Autostrada Tir-Dr, km26 Kapanoni me n° Pasurie 59/80 Shijak, Durrës

Tel.fiks: +355 52706231

I realizuar nga Briciole Digitali  Web Design & Webmaster Andrea Fontana CONTROL-N

ITA