Ashensorë Mallrash

PRODUKTET

ASHENSORË MALLRASH ME DIREKTIVE ASHENSORASH DHE ME DIREKTIVE MAKINASH

ML Elevators furnizon ashensorë mallrash nën direktivën e ngritjes nga 200 kg në 8000 kg dhe nën direktivën e makinerisë me kapacitete nga 200 kg në 320 kg.

Kabinat janë ndërtuar me materiale rezistentë dhe afatgjata me një gamë të gjerë të mundësive të personalizimit.

Ajo gjithashtu përdor pistona teleskopikë për të shfrytëzuar në maksimum hapësirën në dispozicion në siperfaqe.

Ashensori i mallrave është dizajnuar dhe porositur në përputhje me karakteristikat dhe nevojat e klientit dhe jo sipas standardeve modulare të furnitorëve të ndryshëm.

Një gamë e gjerë e aksesorëve është në dispozicion:

PANELE REZISTENT NGA GODITJET

BARIERA TE PERFORCUARA

DYERT E ZJARRIT

SELIA OPERACIONALE Autostrada Tir-Dr, km26 Kapanoni me n° Pasurie 59/80 Shijak, Durrës

Tel.fiks: +355 52706231

I realizuar nga Briciole Digitali  Web Design & Webmaster Andrea Fontana CONTROL-N

ITA