Platforma

Ngritese

PRODUKTET

HYDROBATT

Hydrobatt është një PLATFORM NGRITESE me një bateri ausiliare – vetëm 300 W – e cila garanton autonomi edhe në rast të Blackout te energjise.

Platforma funksionon GJITHMONË: në rast të blackout ajo garanton të paktën 25 rruge te plota.

Hydrobatt është nje aktivizim me bateri e projektuar dhe ndërtuar plotësisht nga SMS (Systems and Microsystems) për funksionimin e ashensorëve hidraulikë në shtëpi.

Përbëhet nga motori i pompës me tension të ulët dhe efikasitet të lartë dhe një dollap metalik që përmban inverterin, kontaktet e motorit dhe ngarkuesit e baterisë.

KIT ECOBATT

Kit EcoBatt përbëhet nga:

Motor: 2 Kw – 48V me performancë të lartë, tension të ulët, heshtje maksimale

Inverter: Kontroll me unazë të hapur V / f me nxitje dopio, ndalesë te butë dhe fillim të butë

Paketa e baterisë: 4 bateri 12 Volt, 26 Ah ose 40 Ah të përshtatshme për funksionimin ciklik

Ngarkuesi i baterisë: Ngarkues baterie 230 Volt 50 Hz me rrymë ngarkimi të kontrolluar

Panel metalik (H 60 x W 40 x D 28 cm)

PERFITIMET

Përparësitë e platformës ngritëse HydroBatt janë të konsiderueshme. Veçanërisht:

 • Ato ofrojnë siguri në çdo rast dhe autonomi maksimale personale
 • Sistemi funksionon gjithmonë: në rast ndërprerjeje janë të garantuara të paktën 25 rruge të plota.
 • Nuk ka nevojë të ndryshoni kontratën e furnizimit me energji elektrike: Hydrobatt përdor maksimum prej 300W (si një frigorifer i zakonshëm)
 • Instalim i lehtë: mund të aplikohet në çdo njësi kontrolli hidraulik me motor të jashtëm, madje edhe të instaluar tashmë
 • Fillimi i lehtë: nuk kërkon ndonjë rregullim ose modifikim në bosht ose në centraline.
 • Nisjet dhe mbërritjet “soft” të rregulluara nga invertorët
 • Reduktimi i përbërësve të panelit të kontrollit
 • Konform me standardet aktuale: të certifikuara sipas direktivës EN 12015
 • I përshtatshëm për sistemet e reja dhe ato ekzistuese
 • Funksionimi i garantuar edhe në rast të ndërprerjes
 • Konsumi minimal nga rrjeti: <300W me bateri të shekarkuara, <20W me bateri të karikuara
 • Instalim dhe venia ne pune jane te lehta

SELIA OPERACIONALE Autostrada Tir-Dr, km26 Kapanoni me n° Pasurie 59/80 Shijak, Durrës

Tel.fiks: +355 52706231

I realizuar nga Briciole Digitali Web Design & Webmaster Andrea Fontana CONTROL-N

ITA