Platforma

Ngritese

PRODUKTET

SUNLIFT

Sunlift është Platforma e ngritjes që Medialift ka çertifikuar dhe propozuar në treg si rezultat i përvojës së fituar me prodhuesit më të mirë të përbërësve të ashensorit dhe sintezës së një krahasimi të drejtpërdrejtë me kërkesat dhe pritjet e klientit në lidhje me ashensorët e brëndshëm.

SunLift paraqet të gjitha mundësitë e ofruara nga Direktiva e Re Evropiane e Makinerisë 2006/42 / EC:

  • Përdorimi i dyerve automatike bën të mundur heqjen e manovrës “hold to run” duke e zëvendësuar atë me manovrën automatike.
  • SunLift është jashtëzakonisht i gjithanshëm dhe i përshtatshëm për kushtet dhe dimensionet e ndryshme të ndarjes së shtëpive private dhe hapësirave tregtare.
  • SunLift përshtatet në çdo ambient jetese me mundësi të shumta personalizimi të dhëna nga një gamë e gjerë materialesh dhe përfundimesh dhe aksesorësh të disponueshëm.
  • I përshtatshëm për instalime të brendshme dhe të jashtme.
  • Montohet lehtë dhe pa kërkuar punime në murature.
  • Konsumi është i kufizuar, duke filluar nga 1.5 kW (ekuivalent me atë të një pajisjeje shtëpiake).

KARAKTERISTIKA TEKNIKE TE SUNLIFT

SunLift është në dispozicion për kapacitete nga 250 në 320 kg, nga 2 në 5 ndalesa, qasje të vetme, të dyfishtë ose të trefishtë.

PLATFORMA NGA 250 Kg

RRUGA AKTIVE MAX KAPACITETI MAX THELLËSIA MIN HEADROOM MIN FUQIA E MOTORRIT FURNIZIM ENERGJITIK

15500 mm

250 Kg

150 mm

2500 mm

1,5 / 1,8 KW

220 V Monofase

380 V Trifase

PLATFORMA NGA 320 Kg

RRUGA AKTIVE MAX KAPACITETI MAX THELLËSIA MIN HEADROOM MIN FUQIA E MOTORRIT FURNIZIM ENERGJITIK

15500 mm

320 Kg

150 mm

2500 mm

1,8 / 2,2 KW

220 V Monofase

380 V Trifase

PLATAFORMA NGA 250 / 320 Kg

Është në dispozicion si në versionin me dyer automatike rrëshqitëse ashtu edhe në versionin gjysmë automatik me dyer automatike të palosshme të makinës dhe dyer manuale në kate.

MANOVRA VERSIONI MRL TIP SISTEMI SIPERFAQJA VERSIONI AUTOMATIK VERSIONI GJYSEM-AUTOMATIK

Universal

Çentralina 400x750x1700

Hidraulik me veprim indirekt

Murature/ Beton/ Kornizë mbajtëse

Dyer automatike në kabine dhe në kat

Dyert e palosshme në kabinën dhe dyert manuale në kat.

SUN SYSTEM

Sunlift është gjithashtu SUN SYSTEM: ashensori shtëpiak i bërë nga ML Elevators që shfrytëzon fuqinë e energjisë diellore.

Ju mund të zgjidhni të blini SunLift në kombinim me një sistem fotovoltaik të garantuar nga Sun System.

Sistemi fotovoltaik është një grup pajisjesh që transformon energjinë diellore në energji elektrike. Platforma do të punojë me energji të pastër të vetë-prodhuar dhe nuk do të ndikojë në faturën e energjisë elektrike.

Falë kursimeve në faturë dhe stimulimit shtetëror të Llogarisë së Energjisë, do të jetë e mundur të rikuperohen kostot për blerjen dhe instalimin e të dy sistemeve: ashensor shtëpiak dhe fotovoltaik.

SELIA OPERACIONALE Autostrada Tir-Dr, km26 Kapanoni me n° Pasurie 59/80 Shijak, Durrës

Tel.fiks: +355 52706231

I realizuar nga Briciole Digitali Web Design & Webmaster Andrea Fontana CONTROL-N

ITA